Jay Wilson leleplezve!

Távol álljon tőlem, hogy "Friss, Ropogós!" címszavakkal hadonászva megpróbáljak hírportálok fényében feltűnni, de ez illő zárása a hétnek. Jay Wilson totálisan megmásíthatatlanul áldozatává vált a több, mint félórás hazugságvizsgálói tapasztalatomnak! Vegye, vigye! Fri.... Ja nem szabad.Van nekünk egy új videónk, amin Jay üzen a koreai közönségnek. Semmi extra, csak egy kis üdvözlésbe burkolt bocsánatkérés a csúszásért és egy újabb kolonc a gamereknek: "...release date is nearing...". Alant láthatjátok a rövid videót, ne ijedjetek meg az ott az alján nem vírus, hanem a fordítás mitcsubicsi nyelvre. Komolyra fordítva a szót, korrekt kis gesztus. Köszönjük.FIGYELEM! Ne vegye komolyan senki! A posztot kéretik kellő humorérzékkel olvasni!

No akkor.  Jay bemutatkozása egy magára büszke ember testbeszédével párosul. Kétszer mozdul el a feje jobbra, egyszer a neve kimondásánál és még egyszer amikor a munkakörét nevezi meg. Itt még semmi érdemleges, egy büszke ember büszke vallomása - mondhatnánk.
Aztán vált a kép és már a felső testét is elemezhetjük. Koncentráljunk a kézre, kezek félig összekulcsolva a test előtt. Jay vagy a köldökét védi egy lövés elől vagy alkalmazható rá a testbeszéd általunk félreértelmezett magyarázatai:

Összekulcsolt kezek: idegesség, bizonytalanság      
meg még van egy ilyen is
Karba tett kezek: védekezés, bizonytalanság

Hát... Sem teljesen összekulcsolt, sem karba tett kezek, inkább olyan félig-meddig állapot. Tehát Jay amikor azt mondja, hogy "Tudjuk, hogy nagyon várjátok a játékot" igazából ideges meg bizonytalan is.  De mivel csak félig vannak kulcsolva kezei, ezért egyezzünk meg egy "kicsit ideges, mert nem biztos abban, hogy várjuk a játékot" -ban.

A szemeket is elemezhetjük. Jay sármos, lelkek mélyére látó tekintetére a következőt dobja ki az internet:
Bámulás: dominancia, álmodozás.

A három jelenséget összedolgozva tehát megállapíthatjuk, hogy feszülten álmodozva bizonytalan a játék dominanciájában!

Háh, milyen jó ez a testbeszéd elemzés. Gyorsan tekerjünk is a lényeges részhez, a megjelenést érintő mondathoz.

Szemöldök emelés, szemek őszinte felragyogása, újabb biccentés, megrántja a vállát és nyomatékosító fejmozgások is észrevehetőek. Google a barátunk:


Meglepetés: meglepettségünkben ráncok rajzolódnak ki homlokunkon, szemöldökünk felfelé ível, szemeink tágra nyílnak, szemünk fehérje láthatóvá válik, leesik az állunk.

Szemöldök - megvan, tágra nyílt szemek - mondjuk megvan, látszik a szeme fehérje - megvan, ráncolt homlok - nincs, leesett áll - nincs.
Ötből három jel stimmel, azaz Jay 60%-ban meglepett, amikor azt mondja hogy közel a megjelenés dátuma. Még trollosabban: 60%-ban meglepett, hogy közeleg a megjelenés dátumának bejelentése. Magyarul akár már jövő héten kaphatunk egy 2024-re tervezett megjelenést.

Haladjunk. Vállát fel-le mozgatva balra biccent és mosolyog. A fejrángatás google szerint a hiúság és szexuális felhívás tagadhatatlan jele. Ha ehhez hozzávesszük, hogy közben mosolyog... nem is merek belegondolni. És ezt a koreaiaknak!

A videó végén még mond valamit koreai nyelven, de ezek után le se merem fordítani.

Konklúzió: Egy büszke ember feszülten álmodozó, meglepett szexuális felhívását láthattuk, aki fél perc alatt többször is jelezte, hogy minden egyes játékost tárt karokkal vár a Szentélyben (Sanctuary)!

Ajvé, biztos akarunk mi diablózni?

Még jelentkezem...

Címkék: ,