Lunar Festival petek

A poszt apropója azoknak bír némi hírértékkel, akik téli álmukból keltek a tavaszi nap első sugaraira, átaludva a 4.3 előtti hírdömpinget. Szomorú hírem van számotokra: Január van,  a globális felenyhülés miatt riasztott a belső óra, és emiatt izzadtok a barlangokban. Szóval van nekünk két új eladható petünk 4.3-nak köszönhetően.


A mai napon indult el a Lunar Festival, talán az egyik legunalmasabb event a WoW-ban. De nem ebben az éveben! A 2012-es verzió (mely január 22 és február 12 között lesz megtalálható a játékban) üdvözlendő hozománya, hogy a megszerezhető Coin of Ancestry darabokat két új petre válthatjuk. Egyet kap a horda és egyet a szövetség oldala és Valadar Starsongtól vásárolhatjuk meg őket 50-50 coin fejében.

Ha TUJkálunk kicsit az adatok közt láthatjuk, hogy az első eladásra szánt petek elkezdtek szivárogni az aukciós házakba. Az árak természetesen az egekbe szöktek.

Festival Lantern
Lunar Lantern
                                        
A skála ugyan nem hajlandó többet mutatni 40k goldnál, de bőven találni 50-70 sőt még 100 ezer aranyért betett darabokat is. Még véletlenül se alapozzunk ezekre az árakra, a nap végére töredékükbe fognak kerülni és nagyjából 5-10-15 ezer arany körül fog beállni a petekért elkért összeg az első napokban. Az event elég sokáig fog tartani ahhoz, hogy idővel még olcsóbbak legyenek a petek, de számítsunk rá, hogy az event vége után újra fel fog menni az áruk. Ugyanakkor ne számítsunk komoly pet-dömpingre, hiszen Lunar Festiválhoz nem dedikáltak instance bossokat, így nem lesz naponta szerezhető tatyó sem. Vagyis kevesebb pettel lehet kalkulálni, ami nem viszi le az árakat 500 gold környékére, maximum az első napokban, amikor boldog-boldogtalan meg akar gazdagodni belőle.
Ne számítsunk arra sem, hogy a legtöbb játékos elkezdi farmolni a coinokat a petek miatt, ha nincs 5 perc alatt lezavarható, epiket dobáló Dungeon Finder boss, nem fogják megerőltetni magukat.

A 4.3-as patch egyik kellemes újítása volt az event petek eladhatóvá válása. Gyors reagálású goblinok be is raktároztak Sinister Squashlingból annak idején, most pedig ismét eljött a lehetőség egy kis ügyeskedésre.
Ellenkező frakcióból származó petek árai garantáltan magasak lesznek jó ideig.
Ha frakciók közötti üzletelésre adjuk a fejünket figyeljünk oda mennyit kérünk értük.
Coinokra fel! Lejátszóba Al Bundy-t és mehet az alttabos griffezés.
Még jelentkezem...

Címkék: , ,