Essence of Water - Essence of Air farm

Az utóbbi hetek legdivatosabb témája a transmogrification. Minden oldal és blog ezzel foglalkozik a legtöbbet, és bevallom engem is magával ragadott ez az új piac. De hogy ne kapjatok herótot, egy könnyed farmolós tippel jöttem ma hozzátok. Ezt a témát is a Pandaria közelsége ihlette, ugyanis a napokban derült ki, hogy internal-alpha - azaz belsős alfateszt - állapotban van a kiegészítő. Egy hónap múlva ilyenkor már biztos többet fogunk tudni róla, de ez kétségtelen jele annak, hogy Soon! Éppen ezért meg fognak szaporodni a Pandariára felkészítő tanácsok/ötletek.



A cikk kezdése előtt szeretnék intézni Hozzátok néhány szót: Hagyjátok békén a Blasted Lands rare mobjaimat!!! Nem ér megölni őket előlem. :(

Ez már nagyon kikívánkozott. :)

Pár napja említettem a heirloom enchantokat, ők lesznek a kiegészítőt megelőző és a megjelenést követő vásárlási láz sztárjai. Mindenki indítani fog pandát, és mindenki oneshotolni akarja a 15 disznót és a 30 krokodilt, hogy gyorsan haladjanak a szintekkel. Eheti pro tipp tehát az Essence of Air farmolás, de a jól megszokott kicsavart, kifordított módon, egy kis transmogrification fűszerrel.

Essence of Air kell az egyik legnépszerűbb heirloom enchant az Enchant Weapon - Agility gyártásához. Ez lesz az egyik legkelendőbb fegyver enchant, ezért nem csak gyártani érdemes, hanem az alapanyait farmolni. Ne csüggedj, ha nincs enchant szakmád, az Essence of Air, és (a poszt főszereplője) az Essence of Water sláger termékek lesznek és vinni fogják őket, mint a cukrot.

Hogy a tanács univerzális legyen és ne csak Alchemy tulajok élvezzék, Essence of Watert fogunk farmolni. Ha kevés az időd és kapható vagy némi farmolásra, akkor igazán megéri, hiszen mind a water, mind az air is nagyon jó áron megy még most is. Pandaria megjelenése után pedig legalább 1,5x többe fog kerülni.
A farmolásból legtöbbet az említett Alchemy szakmával rendelkezők tudnak kihozni Transmute Master szakosodással, a Transmute: Water to Air spell nyomogatásával. Ajánlatos már most elkezdeni a 24 órás CD miatt. Egy kis szerencsével 5-t is proccolhat a spell.
Ha sem enchanter sem alchemy-s karid sincs, akkor sincs gond, mert szervered heirloomokra specializálódott goblinjai fel fogják vásárolni az összes Watert és Airt, nehogy a vetélytársakhoz kerüljön. A watert is ugyanúgy el tudod adni és csak kicsivel olcsóbban.

Célpontjaink a Swamp of Sorrows romantikus lankái közt megbúvó water elementálok. A területen 1,5 kört megyek, hogy illusztráljam a respawn gyorsaságát, ahogy a videó vége felé is látszik: instant respawnra is számíthatsz.
Amikor odamentem kipróbálni a módszert 3 perc alatt 5 darab essence esett, 80-110g/db áron az elég szép összeg a befektetett idő függvényében. Ezer százalék, hogy a szűz kéz szerencsés tipikus példájáról van szó, pusztán szeretném vázolni, a tippben rejlő lehetőségeket.

Nincs más dolgod, mint belőni a szokásos sorozatot és szaladgálni körbe-körbe. Persze azért néha ölj meg pár elementált is, nehogy elszédülj.



A területen grátiszba kapunk egy rare mobot is azért, hogy 4-8 óránként legyen némi változatosság is. Dreamwatcher Forktongue jelenik meg időnként, hogy nekünk adja hasában rejlő kincseit. Mivel a terület nincs messze Blasted Landstól, egy kis kitérőt mindenképpen megér tenni egyel több transmog esélyes item reményében.



Még jelentkezem...

Címkék: , , , ,