Lovely Charm Bracelet farm - Halls of Lightning

Szóval ráizgultál a SzerelemMadárra? Végülis egy fokkal jobb, mint a gnóm nők.
A tovább után egy jó helyet ajánlok Lovely Charmok farmolására.




A 2012-es Love Is In The Air event egyik újdonsága a Swift Lovebird mount. Borsos áron (270 tokenért) vásárolható meg az eventes NPC-ktől. Bár mára már elég tűrhető áron hirdetik trade csatin és Ah-ban is, de pár óra rááldozásával kifarmolhatjuk magunk is.

Lovely Charmokat kell farmolnod, amiket Lovely Charm Bracletté tudsz átalakítani. 10 darab Charm kell egy Bracelethez, és 1 db Braceletet lehet beváltani 1db Love Tokenre.

A tokenekből egyebek mellett a mount és egy BOE pet is vásárolható. Utóbbi a Truesilver Shafted Arrow névre hallgat.
A mounthoz, mint említettem 270 token kell, és ha nem akarunk kiadni 20-50-100 aranyat a braceletek (azaz a tokenek) darabjáért, akkor bizony fel kell tűrni az ingujjunkat és belegázolni a mobok véráztatta hulláiba.
Pontosabban poráztatta, mert ebben a videóban elementálokat fogunk ölni.

Számos módszer található szerte a neten Lovely Charmok farmolására.

Icecrown valóban jó hely, gyorsan halnak a mobok, respawn is megfelelő viszont mindenki oda megy. Ha már ketten vannak, akkor keresni kell a packokat és az időkiesés.
Kedvelt hely még Throne of the Tides is, ahol iszonyú gyorsan össze lehet farmolni a szükséges tokenszámot, viszont ezzel a módszerrel a bant kockáztatod. Többen is jelezték, hogy az a bizonyos script kibanolta őket a játékból - valószínű túl gyorsan tettek szert túl sok charmra.

Ezért inkább egy olyan helyet ajánlok, ami 100% biztonságos, nincs konkurencia, gyors a respawn és charm/óra tekintetében a lista elején helyezkedik el. Igaz nem szerzel 4 perc alatt 30 braceletet, de legalább nem kell könyörögni a supportnak, hogy utoljára még vegyék le a bant. Helyszínünk a WotLK-s insta Halls of Lightning, Ulduar szórakoztató központjának egyik 5 fős szárnya.
Egy 85-ös karival könnyen el lehet jutni a farm helyre, a respawn tényleg gyors. Az instance normál fokozatán a mobok 79-es szintűek (még pont zöldnek minősülnek) és 16k életük van, ami megalázóan nevetséges ránk, Mighty Hírókra nézve.

Jöjjön a lényeg: Tegnap teszteltem 1-2 órán át és tuti jó hely (Hajónapló: Al Bundy még mindig vicces, de már a 7. évadnál járok, készleteink fogynak Kapitány!). A videó majd 2 perce alatt 12 darab Lovely Charmot szedtem ki, ami azt jelenti, hogy végeredményben kb 28-36 Love Token nyerhető 1 óra farmolással. Ez nagyon jó átlag a többi (ban-biztos) verzióhoz képest. Kipróbáltam 3-4 helyet is, és ennél maradtam. Az, hogy senki sem halássza el előlem a mobokat, nagyon sokat számít. Icecrown phased zónái az agyamra mentek, amikor csak annyit láttam, hogy futnak a mobok "valami" után egyre csökkenő HP-val.

Szóval aki menő, az most Halls of Lightningba költözik, átküzdi magát azon a néhány trashen és csak levegőért jön ki onnan.




Ne feledjétek, hogy ha nincs elég türelmetek a mounthoz, akkor a 40 Love Tokenért megvásárolható petet is farmolhatjátok így. Fenti számokat alapul véve kicsivel több, mint egy óra alatt megvan a pet is, ha a nulláról indulunk. Ha a daily küldiket rendszeresen csináljátok, már nem hiányozhat sok hozzá. A pet BOE és később is eladható, amikor már nem lehet megszerezni.
Ugyanez érvényes a mountra. Ha eladásra farmoljátok, ne most akarjatok megszabadulni tőle, ha nem sürgős az érte kapott pénz. Napokon belül pár ezer aranyra fog csökkenni a mount ára, ami már nem éri meg a befektetett időt. Várjatok event után pár hetet/hónapot, akkor lehet igazán nagyot szakítani vele.
A Lovely Charm Collector's Kit-et otthon ne hagyjátok!





Még jelentkezem...

Címkék: , ,