Diablo 3 patch 14 számunkra fontos részletei


Remélhetőleg az utolsó patchek egyikéhez van szerencsénk. A party-ban egyenlő arányban osztott MF, GF és XP változások mellett történtek egyéb, nem dokumentált változások is. Lássuk mik is ezek.A korábban maximum 900 aranyba kerülő itemekért most akár 3.000 aranyat is elkér a vendor. Ez a változás egyértelműen a már ismert vendor item - salvage manőver ellehetetlenítése. Rövidebbek lettünk egy jó kis trükkel, viszont így nem lesz a béka segge alatt a Subtle Essence és társai ára.

Köztük a gold findes itemeké is. A százalékos gold find bónusz értéke csökkent, az item hordásához szükséges szint viszont megnőtt. (Egy előző patchben használható pajzs 18% gold find értékkel már nem használható, ugyanis a szintkövetelménye lvl 23 lett és a 18% gold find bonus is 10%-ra csökkent)

 Örvendetes változtatás szintén. A Blizzard láthatóan próbál lépéseket tenni a gold értékének megőrzése érdekében. Ha a gold értékesebb, akkor drágábban adható el RMAH-ban. Bár nem kerül sokkal több erőfeszítésbe a megemelt ár összeszedése sem, de maga a nagy szám látványa késztetni fogja a lustább játékosokat a gold vásárlására.

Kb 70 aranyat dobnak Royal Crypts területén, 0 % gold find bónusszal. A forrás poszt szerzője szerint a 14-es patchben eddig 85 gold volt a legnagyobb esett összeg, amit 53% gold find bónusszal ért el. Figyelembe véve, hogy patch előtt 196 % GF-fel is csak 60 körüli gold esett Royal Crypts-ben, ez számottevő változás. Afelől viszont nem kell aggódni, hogy ez szembe megy a korábbi kijelentésemmel, és csökkenteni fogja a gold értékét.
Hogy miért nem fogja? Képzeljétek el magatokat megjelenés után 1-2 hónappal. Fel fogjátok venni a kipotyogott goldot a földről vagy inkább gyorsan megveszitek 0,5 euro/2.000 gold áron?

Mármint azoknak akik vannak olyan felelőtlenek, hogy salvage helyett vendornak adják el.

Mind a Blacksmith fejlesztését, mind az egy craftoláshoz kellő alapanyagok mennyiségét érinti a változás, maga a craftolás gold-költsége viszont csökkent. Az új patch előtt 2.250 gold kellett a Blacksmith Rank 2-ről Rank 3-as szintre fejlesztéséhez, most viszont ez 18.000 goldba kerül.

Ezt nem kell magyarázni.

Ehhez sem kell használati utasítás. Vendor trasht tényleg nem lesz érdemes felvenni, maximum akkor, ha még van 1-2 üres helyünk és már indulunk vissza a városba. Akkor viszont mindenképp megéri rászánni az időt. Bár ha napi 3x visszaviszünk 3 itemet az 18 gold naponta az 20 év alatt 131.490 arany. Ki az az őrült, aki kihagyná ezt az ingyen pénzt, nemde?A mai írás főszponzora a Diablo3Professions.com Diablo 3 Beta Patch 14 Undocumented Changes and Observations posztja.Még jelentkezem…

Címkék: , ,