Elkezdődött a Mists of Pandaria béta!


Nocsak, a végén kiderül, hogy a very soon tényleg azt jelenti a Blizzardnak is, amit jelent a Föld összes többi lakójának. :)

Elkezdődött a Mists of Pandaria béta tesztje !Ahogy kell, be is indult az adatbányászat. Folyamatosan dolgozom fel a minket érdeklő infókat...
Bár még nincs sok új tartalom a bétában (egyelőre a pandák lvl 1-10 közti fejlődése próbálható ki), de ha
- kérdésed van,
- szeretnél tudni valami konkrét dolgot,
- szeretnéd, hogy megnézzek valamit (ha lesz kulcsom),
akkor tedd fel Twitteren, küldj emailt vagy kommentelj. A kérdéseket összegyűjtöm és idővel (amikor már lehet rá választ találni és kis szerencsével én is bejutok a bétába) meg is válaszolom.

Idővel lehetőségünk lesz a szakmák húzására, az új instance-ok kipróbálására és sok egyéb újdonság tesztelésére. Szóval nyugodtan írj, és ha tudok, fogok válaszolni!

Kérdéseidet felteheted:
- Twitteren: @GoldHungary
- Emailen:  nortongoldblog(kukac)gmail(pont)com
- Telefonon: 06/20... ja azt inkább nem :)

Ha szeretnél azonnal értesülni az új posztokról, hírekről kövess Twitteren vagy csatlakozz Hozzánk Facebookon. Mindössze meg kell nyomnod jó erősen a gombok valamelyikét a blog jobb felső sarkában.
Ha "GOOOLD!" szót ordítva nyomod meg a gombokat, ajándék horoszkópot és életvezetési tanácsokat küldök telepatikusan! Egy hónapon belül pedig ajándékok várnak a postaládádban, melyeket szponzoraink (Vízművek, Áram- és internetszolgáltatók)  közreműködésével küldünk!


Még jelentkezem...

Címkék: , ,