Noblegarden mount - egg farming spot

Köszöntök mindenkit a húsvéti event alkalmával. Soksok csokitojást kívánok mindenkinek.
Hölgy olvasóknak pedig részvétem.
"Máma" megtámadjuk az event ideje alatt vásárolható mountot, a Swift Springstridert.
De előbb van egy örömteli kötelességem.

A fontossági sorrend első helyén, természetesen a női olvasók szerepelnek.
Kedves hölgyek, nem hagyhatlak Titeket béna locsolóvers nélkül, Martini-t szürcsölgetve ezt a borzalmat ötlöttem ki Nektek:



Van zsákomban minden jó,
Kölni is meg poroltó.
Nyakon öntlek házi dragon
Aztán futok, de nagyon.


Hogy bizonyítsam mennyire tisztelem és becsülöm a nők/lányok kitartását az év ezen napjain, alkalmi divatbemutatót tartok számotokra. Egy praktikus öltözéket ajánlok az illatfelhő okozta rosszullét kiküszöbölésére:


No. Vissza a mounthoz. A Swift Springstridert 500 csokitojásért (Noblegarden Chocolate) lehet megvásárolni az eventes NPC-től. A tojásokat tojásokból lootolhatjuk (micsoda képzavar).
A Wowhead össze is pakolt egy leírást az eventhez. Erre tessék.

A Brightly Colored Egg fedőnevű, településeken elszórt tojásokból lootolhatjuk az összegyűjtendő 500 csokitojást. A linkre kattintva láthatjátok, hogy nem csak tojás van benne, hanem többek közt egy pet is, a Spring Rabbit's Foot. Jó hírem van azoknak, akiknek most felcsillant a szeme: Igen, a pet eladható. Bár már most, az event első napján az érte elkérhető összeg olyan kevés, mint csajozási kedv egy tökön rúgás után. Ne dobáljátok ki, tartogassátok egy ideig. Mármint a petet.
Event után pár hónappal (és MoP megjelenése után is) többszöröséért adhatjátok majd el a peteket.




Térjünk rá a száraz adatokra:


A mounthoz tehát 500 csokitojás kell.
A tojásokat a kezdőterületek után első városokban lehet farmolni, tehát
Alliance: Azure Watch, Dolanaar, Goldshire, és Kharanos
Horda: Bloodhoof Village, Brill, Falconwing Square, és Razor Hill
Brightly Colored Egg lootolásával szerezhető meg a mounthoz kellő 500 db Noblegarden Chocolate.
Nagyjából 550 tojást kell lootolni ehhez a mennyiséghez, ez egy közepesen frekventált területen 2,5 - 3 óra alatt teljesíthető. A tojások lootolás után azonnal respawnolnak egy másik spawn ponton.

Sajnos megrögzött nyálelf-imádó alliance-os vagyok, ezért a poszt azoknak szól, akik zavartalanul tudnak futkározni Azure Watch városában.
A mai étlapon tehát a kék bőrű szörnyek városa szerepel, több éves tapasztalat alapján ezt a helyet ajánlom. A hely el van látva spawn ponttal rendesen, elbír 10-15 folyamatosan keresgélő játékost és 4-5 botot is. Bizony botok is vannak minden városban, ők azok a kedves játékospajtások, akik egy helyben állnak valamelyik eldugott lelőhelyen, ahol elbújhatnak a nyúllá változott karakterükkel. Belövik a mouseclicker progit és mennek sütit tömni a szájukba. Sajnos ez velejárója az ilyen eventeknek.

Egy szó, mint száz: Azure Watch az általam ajánlott hely.

A lenti képeken a nyilakat megpróbáltam a legpontosabban elhelyezni. Egy-egy képen próbáltam az összes spawn pontot megjelölni, ezért tapasztalhatjátok, hogy egy pontot több képen is jelölök.









A képek sorrendjéből látható az ajánlott útvonal is. Az én módszerem, hogy csak a város felét járom be, azokra a helyekre koncentrálva, ahol közel vannak egymáshoz a spawn pontok.
Dolgozzátok ki a saját útvonalatokat.
A szaladgáláshoz egy közepes méretű mountot ajánlok, pl a nightelfekét vagy a Red Flying Cloudot.
A legtöbben gyalog, speed bonusszal keresgélnek, viszont a mount gyorsabb és - piszkos trükkel élve - megelőzheted őket, úgy irányítva a mountot a tojáshoz érkezéskor, hogy te még ki tudod jelölni egérrel, de ők már nem.

Ehez a trükkhöz mindenképp legyen bekapcsolva az Interface/Controls/Auto Dismount in Flight opció!

UPDATE: Többen kérdeztétek, hogy esik e a mount tojásból.
A válasz: IGEN, esik. Biztos infó, most esett egy tojásból, a 698. tojásból. Vicces, hogy pont 700 tojásra van szükségem, hogy megvegyek mindent, ami kell


Kellemes Húsvétot mindenkinek még egyszer!





Még jelentkezem....

Címkék: , ,