Az ötödik WoW kiegészítő?

Ha nem lenne elég a patchek gyors üteme, máris beindulni látszik a kiegészítőket megelőző leakek és találgatások áradata. Ez alkalommal Wowjuju vállalja fel, hogy magára haragítja a Blizzardot. Az eredeti posztot itt találjátok. A poszt írója jelzi, hogy elképzelhető, hogy a Blizzard leszedeti az írást az oldalukról.

Vajon ez lesz a következő kiegészítő témája?Állítólag a Blizzard egyik tárgyalójában tartott megbeszélésről származik. A kép készítője egy PowerPoint prezentáció egyik kockáját örökítette meg. Lássuk mit lehet spekulálni belőle.

Sylvanas lesz az új Warchief?!?

A dolog egyáltalán nem meglepő. Sokkal inkább számítani lehetett erre a lépésre. Emlékszünk még a Blizzard kijelentésére, miszerint a jövőben nagyobb szerepet szánnak Sylvanasnak?


Thrall berág? Ráadásul szövetkezik Mal'Ganissal?!?!

Thrall értherően lesz zabos, ha a fent olvasottaknak valóra válnak. Kinek ne öntené el az agyát a piros, ha elveszti feleségét és éppen csak megszületett fiát? Annyira elvesztené a fejét, hogy szövetkezik Mal'Ganissal? Nem hiszem. A Blizzard érezhetően jófiú szerepben kívánja feltüntetni Thrall apót, nagyon nyomós oka lesz arra, hogy ilyen szövetséget kössön.


Új outlandi területek

Régóta terjeng a pletyka, hogy valamit kezdeni akar a Blizzard a kihalt kiegészítővel a jövőben; ráadásul nemrégen jelentették be, hogy terveik vannak Outlanddel. Ott van ugye a kihalt BT, a Naaru vonal és Shattrath városába is maximum akkor megyünk ha rossz portálba ugrunk. Azeroth ráncfelvarrása talán Outlandre is kiterjed. Az új területek vajon merre lesznek?

Váratlan új barátok a Lángoló Légióból

Hölgyeim és Uraim! Mit kapunk a következő kiegészítőtől? Egy új fajt!
Szakadár Eredarok? Netán egyéb csudijó fajok, akikről nem tudok lore-tudatlanságom miatt?
Remélem valami szexi tűzről pattant menyecske lesz. Éééérted... tűzről pattant.

Forrás: WowjujuMég jelentkezem...

Címkék: