Minek nevezzelek?

Régen nem volt poszt. Kárpótlásul prémium kategóriás tippet osztok meg veletek.

Nem mást kínálok, mint a Szent Grált, az ultimate megakirályságot.
(Legalábbis, azoknak, akik ki tudják használni.)

Ebben a posztban megmutatom, hogyan teheted magadévá a hőn áhított karakternevet akkor,
ha már lefoglalták!

Röviden: Végy egy inaktív playert, jól köpd be, húzd be a nevét, szaladgálj vigyorogva a frissen szerzett neveddel.

Részletek a tovább után.


Még valamikor back in the year 2007 körül szerettem volna megalkotni új WoW karakteremet a régi bejáratott nevemmel. Egyszerű, népszerű névről van szó, így már bőven esélytelen volt a próbálkozás, az idő múltával szépen megbarátkoztam a gondolattal. De most sikerült megszereznem. Az enyém! És csupán fél órát kellett rá várni.

Most megmutatom, hogy mit kell tenned.

Találd ki azt a nevet, amit mindig is szerettél volna viselni. 

Tegyük fel a következő PVP királyt fogod megalkotni, ezért szeretnéd a Swifty nevet lefoglalni.
Nagy valószínűséggel már van egy Swifty a szervereden és normális esetben el is szálltak a király pvp név reményei.  De még nincs veszve semmi!

 

Keress rá Armory-n a névre és nézd meg a kívánt szervert.

Tegyük fel én Arathor alli oldalán szeretném megcsinálni Swifty nevű karimat, igen ám de már réges-régen foglalt ez a név ott. Ekkor lép elé a mák-faktor, itt dől el, hogy be tudod e húzni a nevet vagy sem.

 

Keresd meg az inaktív accountot.

Már biztos észrevetted, hogy az Armory-n egyes karakterek mellett ott a színes képük, mások mellett csak egy fekete sziluettként jeleníti meg a karaktert. A fekete árnyék azt jelenti, hogy a karakter (és jó eséllyel az account is) már hosszabb ideje inaktív.

A név-behúzás kulcsa a hosszú inaktívság megléte.

Vagyis ha fekete ikon van a karakter portréja helyén, akkor be tudod húzni a nevét.



Esetünkben, Swifty valami részeges törpe és hát balszerencséjére inaktív hosszabb ideje.
Neked viszont kell a neve, foglald hát le!

 

Írj GM ticketet és jelezd, hogy szeretnéd a nevet használni.

A levélbe mindenképp írd bele, hogy hosszabb ideje inaktív a játékos és ezért gondoltad, hogy megkérdezed, hogy használhatod e a nevet. A GM-ek téged, mint továbbra is fizető játékost fognak előnyben részesíteni, ezért neked adják azt a karakternevet.

A szegény áldozat, amikor legközelebb belép (ha valaha be fog még lépni) a PTR-en megszokott módszerrel nevet kell, hogy változtasson. A GM veled pedig felveszi a kapcsolatot, vagy ha nem talál online, elintézi a dolgot és szól, hogy tiéd a név, de siess mert bárki más megelőzhet a foglalásban.

Megmutatom az én esetem, természetesen én is éltem a lehetőséggel.




Magyarul

Én: Hello. Úgy hallottam, hogy lehetőség van arra, hogy hosszú ideje inaktív játékosok karakternevét lefoglaljam sajátomként. Meg szeretném kérdezni, hogy helyes -e ez az információ?
Egy új karakteremet szeretném elnevezni ......-nek, de ezt a nevet egy régóta inaktív karakter viseli. Megtennéd, hogy mondasz erről valamit?

GM: blablabla. Örömmel értesítünk, hogy felszabadítottuk a ..... nevet a kívánt szerveren. Kérlek ne feledd, hogy habár a név már nem foglalt, azonban mostantól bárki más készíthet ilyen névvel karaktert. Ezért azt tanácsoljuk, hogy uzsgyi gyorsan foglald le a nevet.


Összegezve tehát a névfoglalós trükk


Sok szerencsét, Jó névvadászatot!





Még jelentkezem...

Címkék: , ,