Hogyan küldjünk aranyat szerverek és frakciók közt?

Sokak kedvét az veszi el a más szerveren vagy más frakcióban a karakterindítástól, hogy teljesen nulláról kell kezdeni, nulla copperrel. Újra össze kell kaparni egy minimális pénzmagot, hogy egyáltalán cuccokat vehessen magának az ember – nem beszélve arról, ha valaki ráun a szerverére és teljesen új életet akar kezdeni, de nincs pénze transzferelni.

Az újrakezdés nagyon nehéz, ha nincs tapasztalatod még arról, hogy hogyan építhetsz fel egy néhány száz goldos vagyont már az első napokban.
Azok számára nyújtok most segítséget, akik nem foglalkoztak anno a petekkel és így nem tudják a szokott módon előteremteni az induláshoz kellő kezdő pénzmagot. Másrészt a pet ketrecezős módszer nem minden szerveren válik be. Hogy a tipp mindenkinek nyújtson egy kis előnyt, oldschool trükkökkel próbálunk meg egy kis pénzt keresni.

Egy régebbi cikkem ebben nagy segítségedre lesz. A Mighty Moneypls Hadművelet idején egy olyan karakter életét szimuláltam, aki teljesen a nulláról kezdi – a sors fintora, hogy a guide WoD-kompatibilis lesz. A korábbi írásból megtudhatod, milyen lehetőségeid vannak már lvl 1-esen is. (Létezik egy másik guide is ami bár elavult, de hasznosítható.)

Ez alkalommal két másik apró trükkre szeretném felhívni a figyelmeteket.

 

Hogyan küldhetsz goldot másik szerverre/frakcióra?


Régi, ámbár elfeledett trükkről van szó. Talán be is ugrik minden ha meghallod a következőt:
Account bound Dungeon Finder tatyók és Raid Finder táskák.
 

Bizony. A mindig csak goldot dobáló táskáknak most pontosan emiatt örülünk. A táskákat átküldheted a szegényebb karakterednek és kinyithatod vele. Ha szerencséd van, a gold mellett több ezer aranyat érő petet is dobhat! A táskák átlagban kb 50-100 aranyat tartalmaznak.


Mit kell tenned?


Figyeld a Dungeon Findert és a Raid Findert. Ha épp tankot vagy healert keres és a szokásos táskákat ajánlja fel, told le az instát/raidet. Később ezt átküldheted bármelyik karakterednek az accountodon.
Noha mostanában a Dungeon Finder nem ajánl táskákat, WoD indulása után egyre többen fognak bejelentkezni és tankhiány vagy healerhiány lesz.

Egy másik lehetőség a Renowned Guild Tabard.
Itt már sajnos költened kell, hogy pénzed lehessen a célkaraktereddel. A tabard szintén account bound.
Maineddel megveheted 250 aranyért, és átküldheted bármelyik karidnak.
A másik oldalon a tabardot eladhatod vendornak 62,5 aranyért.

Mondom még egyszer. Nem annyit kapsz a célkaraktereddel, amennyit költesz azzal, akivel a pénzt akarod áttranszferelni.

Nos, így lehet legálisan goldot transzferelni, ha nincs más lehetőséged. Nem leszel tőle gazdag, de az első lépésekben mindenképp segíthet.


Még jelentkezem...

Címkék: , ,