A Cross-realm zónák felhasználása saját hasznunkra

Az a szemét rare elit sosincs ott, amikor keresnéd? Szeretnéd Huolont farmolni, de nincs annyi időd, hogy egy nap több respawnt is megvárj? Szeretnéd gyorsan kipipálni a rare-ölős achievementeket?
Most megmutatom, hogy ölhetsz rövid időn belül rare eliteket, akár egymás után ugyanazt többször!

A válasz egyszerű: Dimenzióugrással!

Akarom mondani: Valóságváltással!

Vagyis: Multiverzumos metaszerver-jelenléttel!


Jó, akkor legyen Cross-realm Zones…

Szóval az úgy volt, hogy – mint minden béta előtti időszakban – most is elkezdtem unatkozni és új tennivaló után nézni. Ilyenkor általában achievementekre vadászok, belekóstolok pár új dologba, farmolgatok – ami éppen jól esik.

Eszembe jutott, hogy én mindig is akartam egy Golden Fleece-t, mert úgy terveztem el a WoD-os szintezést, hogy ezzel a trinkettel maximalizálom a szintezés ideje alatt lootolt pénzt.

Aki nem ismerné ezt a trinketet: Egy rare elit dobja Dread Wastesben, kb 5 perces rejtett CD van rajta, és ha equipeled, akkor a mobok egy-egy aranykupacot fognak dobni, amit kilootolhatsz.
Az aranykupacok kb 15-30 aranyat tartalmaznak – egy 4-5 órás játék után nem is rossz bónusz a szintezés mellé.

A gond csak az, hogy még mindig sokan ölik a rare eliteket, ha nem kora reggel próbálkozol, akkor szinte esélytelen, ha nem táborozol le a spawnponton.

De van nekünk egy Oqueue nevű addonunk, amit eddig csak raid vagy RBG keresésére használtunk!

Az addon segítségével ugorhatunk át másik szerveren szerveződő csapatokba.


Például kereshetünk vele Ordos-Celestials raideket, Flex csapatokat, RBG csapatokat vagy HC Scenariora jelentkezőket. Lényegében bármit, amihez csapat kellhet.Csatlakozva egy másik szerveren lévő játékoshoz, ideiglenesen átkerülünk az ő szerverére, a környezet megváltozik, a nem respawnolt world boss hirtelen megjelenik és igen, akár a rare elitek is, ha azon a szerveren életben vannak.

A CRZ ezen tulajdonságát kihasználva mesésen egyszerűvé vált bármelyik rare elit megölése, bármelyik rare-vadászó achivement teljesítése, hiszen nincs más dolgunk, mint a kiszemelt rare mob spawnpontjára beparkolni és ugrálni a szerverek közt addig, amíg nem kerülünk egy olyanra, ahol épp életben van!

Ha megöltük, megyünk a következő és a következő szerverre, így akár ugyanazt az elitet megölhetjük pár percenként egymás után!

Ehhez kitűnő segítséget nyújt az Oqueue csapatokkal teli keresője.

Válasszunk ki egy olyan csapatot a sok közül, aminél tudható, hogy pár percig nem fognak zargatni.
Például nem egy HC Scenario csapatot válasszunk, hanem egy Ordos, Celestials, Flex Raid csapatot.A kiválasztott raidre mozgatva az egeret láthatjuk, hogy melyik szerverre fogunk kerülni, nincs más dolgunk, mint beinveltetni magunkat, megjegyezni a szerver nevét és lecsekkolni, hogy bent van e azon a szerveren a rare elit.


Ezután csak Leave Group és kereshetjük a következő szervert.

A módszer nem éppen etikus, na de ki foglalkozik egy 30 fős Ordos raidben azzal, hogy volt valami srác, aki nem jött a bosshoz és belépés után egy perccel kilépett. Senki.

Közben pedig te szépen elintézted a dolgodat.


Az Oqueue efféle használata lehetőségek tárházát nyitja meg előttünk.

Hogy csak néhány példát soroljak:
Gondolkozz bátran. Ha találsz egy farmolható mobot, vagy van egy jó pénzszerzési ötleted ne habozz kihasználni a szerverek közti ugrálás lehetőségét!
Még jelentkezem…

Címkék: , , , ,