Honorból gold (szinte) azonnal?

Hiánypótló írás következik. A blog oldalain még nem foglalkoztunk azon játékosokkal, akik nem akarnak AH-zni, nincsenek szakmáik, csak PVP-znek, de mégis szeretnének pénzhez jutni. Ha állandóan Honor/Justice cappen vagy, nincs kedved AH-zni és azonnal kell a pénz. Olvass tovább!

Figyelem! Ez a tipp csak azoknak szól, akik semmilyen körülmények között sem akarnak AH-zni, és lehető leghamarabb akarnak pénzt látni. A JP-ből / Honorból való pénzszerzésre vannak más módok is, amik szervertől függően jobban kifizetődők lehetnek!

Az értelmes dolgokra elkölthetetlen Justice és Honor pontokat úgy válthatod legegyszerűbben goldra, ha egy régi PVP itemet vásárolsz, majd azt eladod goldért vendornak.

A legjobb ár/gold arányú ilyen item a 105 Honor pontba kerülő Season 4-es Off-Hand dagger, a Brutal Gladiator's Mutilator. Vendornál 16 aranyért és némi apróért adhatod el.
 
Honor capből, vagyis 4000 Honorból tudsz venni 38 darabot, azaz könnyen szert tehetsz így 610 aranyra.

A vendorokat a fővárosban találod.


 

A módszer működik Justice pontokkal is. Ha nem tudod már mire költeni a JP-t, akkor váltsd át Honor pontokká és vegyél ilyen daggereket. Ebben az esetben 4000 JP-ből  2000 Honor pontot tudsz kihozni, ami 19 daggerre elég.

Vagyis 4000 JP-ből – ezzel a módszerrel – a fenti összeg felét, azaz 305 aranyat tudsz kinyerni.

Ez tehát a legjobb módja az azonnali pénzszerzésnek Honor és Justice pontjainkból, ha nem akarunk AH eladásokra várni. A daggerek megvásárlása után 2 órát várnunk kell, hogy eladhassuk vendornak.



Még jelentkezem...

Címkék: ,