Warlords of Draenor beta build: 18663

Szép napra ébredt a világ, megérkezett az új béta build, nevezetesen az 18663-as.

Már lassan megszokjuk, hogy minden buildben teljesen átdolgoznak egy-egy dolgot, ezért most tartózkodom a részletes elemzéstől, a teljes leírást itt találjátok. Az újonnan bekerült petek, itemek mellett azonban néhány igen fontos (bevezetésre szánt) újítás mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Kutakodva az új build változásait felsoroló Wowhead posztban rögtön megakadt a szemem egy bekezdésen:

„Players can transmog their weapon glows in an upcoming build!”

Vagyis, most már biztos(ra vélhető), hogy a következő kiegészítőben kiterjesztik a transmogrification intézményét a fegyver enchantokra is!
A régi kedvelt effektek mellé még újakat is terveznek megjelentetni. Például a Butterflies illúziót, ami pillangókkal veszi körbe a fegyvert, vagy az Invisibility illúzió, ami úgy mutatja a fegyvert, mintha nem lenne rajta semmilyen enchant.

A jelenlegi tervek szerint a következő enchantok effektjei lesznek „transmogolhatók”:

  Illusion - Lifestealing, Illusion - Agility, Illusion - Unholy, Illusion - Striking, Illusion - Spellsurge, Illusion - Power Torrent, Illusion - PoisonsIllusion - Mongoose, Illusion - Landslide, Illusion - Invisibility, Illusion - Fire, Illusion - Executioner, Illusion - Elemental Force, Illusion - Crusader, Illusion - Butterflies, Illusion - BerserkingIllusion - Battlemaster

Az „enchant-transmog” (copyright Norton) bevezetése akár egy új piac megjelenését is jelentheti.
Ha nem Garrisonos vendortól hanem az eddig megszokott módokon (AH, craftoltatás) kell megszereznünk
 a használni kívánt effektet, nagyon nagy lehetőség hullik a goblinok ölébe.
Ha az effekteket a battle petekhez hasonló módon „betanulhatóvá” teszik, akkor fellendül a régen elfeledett enchantok piaca és könnyen a legnépszerűbb goldszerző szakmává teheti az Enchantingot.
Türelmetlenül várom, hogy további részletek derüljenek ki erről a dologról.

UPDATE:

Az egyik fejlesztő tweetelte néhány napja, hogy az enchant transmoghoz szükség  lesz az Enchanting buildingre a Garrisonban. Ettől még remélhetjük, hogy a kívánt effekteket meg kell venni, hogy használhassuk.



A másik nagyon érdekes változás a Garrisont érinti. Korábban már pedzegettem milyen jó lenne ha a Garrisonból elérhető lenne az AH. Nos, ha minden igaz, ezt be is fogják vezetni a Trading Post épület legújab bverziójávan. A Trading Post a korábbi leírással szemben már nem a Shattari Defense vagy a Laughing Skull frakciókhoz enged egyre nagyobb hozzáférést.

Az 18663-as buildben a Trading Post épülete az alábbiak szerint változik:


„Ez már valami, mi?” – Ahogy a tisztelt Hofi úr mondaná.

A Trading Post bevezetni tervezett változásai egy csapásra egy szinte must have medium buildinggé tette számunkra ezt az épületet. Elbújhatunk egy olyan helyre, ahol nem tudják követni, hogy mikor megyünk a postaládához, nehezebben következtethetik ki, hogy tényleg afkolunk, vagy csak beállítottuk átverésből. Nem követhetnek Mind Visionnal, hogy a városban az AH-nál vagyunk vagy épp valahol máshol.

Ahogy az lenni szokott, a kezdeti fancsargást követően egyre jobban és jobban várom a kiegészítőt. Nem is tudom mikor alakították át ennyire a játékot, nagy kihívás lesz hamar alkalmazkodni a megváltozott viszonyokhoz. Azt hiszem érezhető, mennyire belelkesültem az új build által mutatott irányvonaltól, azonban az elmúlt néhány build tapasztalatai alapján különösen fontos hozzátenni: Még semmi sem biztos, a dolgok változhatnak!

Reméljük, a remélhetőt.


Még jelentkezem…

Címkék: , , , ,