Friss hírek a The Undermine Journal háza tájáról

Jelentem az új TUJ oldal fejlesztése szépen halad, reméljük elkészül az EU verzió a Warlords megjelenéséig. A továbbiakban Erorus nyilatkozik arról, hogy mire számíthatunk - igyekszem hűen visszaadni.


Mi tűnik el, és mi tér vissza az új TUJ-ban?


Cikkajánló/blog hírek – megszűnik!
95%, hogy nem lesznek goldszerzési tanácsokat adó cikkek más blogokból. Távol állnak a TUJ eredeti funkciójától. És amúgy is új blogok születnek és tűnnek el rendszeresen.

Piaci értesítők – megszűnik!

80%, hogy nem lesznek alkalmi vételekről értesítések.Van már egy pár hely, ahonnan szerezhetsz ingyen értesítéseket (bár szerintem közel sincsenek olyan jók, mint a régi TUJ-é voltak). El akarom kerülni a pénzkezeléssel és a felhasználói accountokkal járó macerát, túl sok meló volt vele. Újraépíteni a rendszert túl hatalmas feladat lenne, a korábbinál nagyobb felügyelet-igénnyel, de kevés pénz jönne belőle. (Bocs)

Táblázatok és XML API - megszűnik!

90%, hogy nem térnek vissza. Felhasználói account kell hozzá, bár meg tudnám csinálni nélküle. Néhány ember visszaélt velük, és túl kezdetleges volt ahhoz, hogy felügyeljem őket azért a pár user kedvéért.

In-game addon - megszűnik!
80%, hogy nem tér vissza. Könnyebb lenne nekem, mint menedzselni az API-kat, de a TSM nagyon jó munkát végzett a játékon belüli árak lekérdezésével. Az TSM adatai a Blizzard API-ból származnak és szerintem megkérdőjelezhetők, de a játékon belüli megjelentetéseknek is meg van a haszna.

Category oldalak - lesznek!
Vissza akarom őket hozni egy az egyben, ahogy voltak – talán egy-két dolog kivételével. Vissza akarom hozni a JC listákat, a prospecting és mining profitálhatósági listákat, és ha a MoP tovább tartana, visszaraknám az Ironpaw trade táblázatot is. Szeretem a kategória oldalakat és vissza akarom hozni őket.

Crafting költségek - hamarosan!

Ez a következő nagy feladatom most. Vissza akarom állítani a crafting költség-fát az item oldalakon, hozzáadni a kategória oldalakhoz és a history listákhoz is, ha tudom. Bele fog telni egy jó időbe, de megvan minden adatom, ami kell hozzá, már csak le kell programoznom.

Eladott itemek árai - megszűnik!
Ez már bizos. Sose szerettem őket. Összevisszaság volt mindig. Vigaszként talán be tudok hozni egy szemléltető árat, hogy mégis látni lehessen, hogy mennyire éri meg eladni az itemeket és mennyi ideig maradnak kelendőek, hogy ötleteket adjon a piac viselkedésének elemzéséhez.

„Más eladók” oldal adatai – elképzelhető, hogy megszűnik.

Szóljatok, ha valami hiányzik a régi oldalról és megnézem, hogy vissza tudom e hozni. A probléma azzal van, hogy máshogy tárolom már az aukciós adatokat. Már nem tartom meg az aukciók részletes adatait két hétig, csak a mennyiségi adatokat a history és az aktuális listák számára. Ha van valami stat ami hasznos számodra és szeretnéd viszont látni, beveszem a jellemző adatok közé és meg fogja jeleníteni.

A TUJ-t egyszerűnek, átláthatónak és megbízhatónak akarom megtartani, de nyitott vagyok az új ötletekre is. Lehet, hogy lesz pár hét, amikor a TUJ fejlesztése nem kap frissítést, de az nem azt fogja jelenteni, hogy készen vagyok vele. Ne feledjétek, hogy ez csak egy hobbi projekt és egyedül én csinálom, ezért a frissítések időszakosak is lehetnek.

Nos, ezek voltak Erorus szavai. A fejlesztés halad – noha a megszűnő elemek hiányozni fognak.
De legalább lesz TUJ oldalunk – a többit, meg megtartom magamnak.




Még jelentkezem…

Címkék: , ,