WoD beta build: 18888 - az aranybánya

Van az úgy, hogy egy rövid hírt raksz ki Facebookra, és rá 5 percre megtalálod az utóbbi idők egyik legjobb változását, amit valószínűleg nagyon kevesen vettek észre. Prémium kategóriás tipp jön a tovább után, gondosan elrejtve a többi változás közé.

A legutóbbi béta buildben fontos változás történt a garrison work orderek terén.

Több work ordert indíthatunk, ráadásul az alapanyag csökkenés mellett rövidebb idő alatt is elkészülnek.
Ezenkívül csökkent az egy work order indításához szükséges alapanyagmennyiség valamint a korábbi 20 óra helyett már csak 4 óra egy work order elkészülésének ideje. Ez vélhetően valamelyes kompenzálni fogja a sokak által előrejelzett alapanyag árak béka segge alá esését. Reméljük beválik a papírforma.

Továbbá kiderült, hogy az enchantok receptek alapanyagigényei placeholderek voltak.
Jelenleg úgy néz ki, hogy a Breath enchantokhoz (kevesebb statot ad) 1 darab rare alapanyag kell,
a Gift enchantokhoz (nagyobb statot ad) 4 db epic kristály és 3 db Sorcerous elementál.


A legnagyobb változás azonban, amire minden goblin felkapja a fejét:

A Giant Dinosaur Bone, vagyis az Isle of Giants dínóiból gyűjtögethető csontok már nem lesznek soulboundosak a 6.0.2-es patch élesedése után!

Mit jelent ez?

Tengernyi pénzt! Záporoznak a goldok, pezsgő ömlik az égből, fanfárok dicsőítik nevünket.

A Giant Dinosaur Bone ugyanis az egyik nagyon ritka mount fizetőeszköze.


A Bone-White Primal Raptor megszerzéséhez 9.999 darabot kell összegyűjtenünk. Már maga a hatalmas mennyiség is sokakat tántorított el a végeláthatatlan farmolástól, azonban ez megváltozik a következő patchtől. A dínó csontok eladhatóvá válnak, így akár a fenti mountot, akár a Spectral Porcupette petet is megszerezhetjük úgy, hogy AH-ból vesszük meg a csontokat!


Hamarosan jön a 6.0.2-es patch. Addigra szedjetek össze annyi dínó csontot, amennyit csak tudtok és ti legyetek az elsők, akik eladják... mert gyorsan le fog menni az áruk.


Még jelentkezem...

Címkék: , , ,