Boldog Új Év -záró Statisztikát - Mindenkinek!


Zárjuk egy kis mókával az évet!

Sok olvasó kedvelt témája az évzáró statisztikák, azon belül is a legviccesebb keresőszavak, amelyekkel a blogra találtak a gyanútlan látogatók. A blog adataiból szemezgetünk tehát, persze szigorúan elhallgatva a pontos számokat, hogy fenntartsam a rendkívüli népszerűség látszatát. Sajnos a Google valamikor az év közepén (?) beleszólt és azóta titkosítják a kulcsszavakat, ezért nem sikerült kibányászni minden eredményt. Szerencsére a Google Webmester eszközök még valamennyire használható.

A posztot a Google kimutatásai és néhány (jóvanna, akkor sok) shot Jager-kóla szponzorálta.


Kezdjük a száraz adatokkal.

Kötelezők


A január 10-én harmadik születésnapját ünneplő Gold Hungary blogon eddig 183 bejegyzés született, amit 355 alkalommal kommenteltek a látogatók. Ez persze nevetségesen kevés más, gyakrabban látogatott blogokhoz hasonlítva, de a Gold Hungary nem is tör népszerűségi babérokra. A titokos társaságok féltve őrzött titkaihoz hasonlóan igyekszünk minél jobban megakadályozni a goldszerzési titkok kiszivárogatását… igaz?

Hogyhogy nem, de Magyarországról jött X ember, mestersége címere: legtöbb látogató.
Második helyen végzett a remény földje, az Amerikai Egybesült Államok, harmadik helyen pedig UK szerepel.

Csókoltatjuk budapesti, miskolci és szegedi látogatóinkat, akik kiérdemelték az arany-, ezüst-, és bronz városi menő csávók érdemrendjét.

Az blogot legtöbben a 25-34 éves korosztály látogatja.
De térjünk rá a lényegre, elég volt ebből a SEO statisztikákból.

A „legviccesebb keresőszavak, amikkel a GH-ra találtak” kategória előtt közszolgálati rovatunk következik, amivel segítséget nyújtunk a válaszokra éhező kispajtásoknak. Ha a lenti kérdések valamelyikére kerestél választ, akkor most megkaphatod:

Help Desk


wow mennyi pénz lehet nálad ? – 999.999 arany egy karakteren. Ez a gold cap/character. Ez azt jelenti, hogy egy accounton (11 karakter) 10 millió 999 ezer 989 arany lehet, ha nem számoljuk a guild bank(ok) tárolókapacitását.

melyik szakmával lehet darkmoon card-ot csinálni – Inscription, vagy ha nincs meg a szakma, akkor a Scribe’s Quaters.

tl dr jelentése – Azt jelenti, hogy ebben a rengetegsok írásban amúgy is levezetem öcsém, hogy megértsed, de neked összefoglalom, miről van szó.

Ezeken kívül több verzióban található a hogyan, wow, gold, gyorsan és hasonló szavak
mindenféle kombinációja.

Akikre büszkék vagyunk


És most következzen a várva várt legviccesebb kulcsszavak kategóriája. A legtöbbnek köze sincs a bloghoz, de megpróbálok választ adni a bizonyosan sürgető kérdésekre.

Következzenek hát 2014 emlékezetes találatai:

zöld peték – Nos, ugyan nem vagyok szakértő, de elképzelhető, hogy gyapjas tetűről (Planococcus citri) van szó. Írtása: Gazelle vitallal kellene permetezni, 5 g/ 10 l víz dózisban, sok vízzel hogy jól fedje be a növényt. Sok sikert!

vannak e lányok a wowon? melyik szerveren – Vannak bizony. Szervert ugyan nem tudok ajánlani, de a News Vendor facebook csoportjának már több női tagja is van (akiket ezúton is köszöntök Nők napja alkalmából! – hogy utólag, vagy előre, azt rátok bízom kedved hölgyek.) Egyébként meglepően sok lányról tudok, aki játszik. Ez egyrészt megnyugtató tény, másrészt aggodalomra adhat okot. Szeretünk titeket lányok! A többit privátban… sok goldom van.

mire jo a ponilo – Többnyire simogatni lehet meg gyönyörködni benne. Fésülgetheted, megfőzheted, de használhatod szexuális eszközként is. Utóbbi nehézségekbe ütközhet, a lovak szeretnek hátrafelé rugdalózni. Csak óvatosan!

kabbe vid.játék verekedös – Hát igen. Főleg, amikor haverom Skorpióval állandóan teleportrugásozott (van ilyen szó?) és röhögött a képembe.

hogyan harcolja kitanaval – fel, fel, előre, hátra, magas ütés, block. Vagy csak vedd le a felsőjét és azonnal nyersz.

egy házban meg kell keresni ami a kép alján van tárgyakat játékok – Fogalmam sincs miért kattintottál a Gold Hungary blogra, amikor egy Diablo 3 nevű játék cikkét dobja ki, de köszönöm. Tudom ajánlani a House of 1000 Doors: Serpent Flame nevű játékot, ebben van ház is, meg alul is, meg kattintás is.

benjámin név jelentése eredete – Héber eredetű, a jelentése: a szerencse fia.

divatszakma gyenge pontjai – Jó helyre jöttél, szakértőre találtál. A divatszakma gyenge pontja például a túl sok ruha! Le a ruhával – ha már kifutón szaladgáltatják a bájos hölgyeket a közönség előtt! Gyenge pont lehet még a kalapácsnak öltözött modell, az nem trendi, hidd el.

öngyilkos akarok lenni – Ne tedd! Annyi móka vár rád a neten. Eszement bloggerek spontán agymenései ragyoghatják be mindennapjaid, jobb kedvre derítve ezzel. Gondold át, Barátom.

zöld bokor – Kívánságod teljesült:



vicces karatés képek – Neked is:




gémek fajtái – Hát aszongya, hogy van szigonyos gém, meg szürke gém, meg tarka kócsag, meg fütyülő gém, meg stratégiai gém, meg gém kapocs, meg gémes kút.


verrel almodni – Azt jelenti, hogy vámpír vagy. Vagy ellenállhatatlan vágyad támadt a fergeteges Uwe Boll film, a Bloodrayne megnézésére. Mindkét lehetőség esetén orvoshoz fordulnék a helyedben.

van damme felesége – Melyik? Vót neki 5.

te vagy aki kell – Köszi! Cukkancs vagy!

te mar nagyon jo vagy – Köszi! Te is!

képes beszólások facebookra – Lévén WoW blog, én ezt ajánlom:



igy kell kinéznie egy 12 éves lánynak – Drága. Tudom, hogy az útszéli kökörcsines kinézet menő, de csak magadat égeted. Meg fogod bánni 6 év múlva, de nagyon.

hogyan tanuljak – 1. Ülj le. 2. Tedd le a tabletet! 3. Keress egy könyvet. 4. Haver, tedd le a tabletet, két kézzel könnyebb. 4. Nyisd ki a könyvet. 5. Ne ijedj meg,  nem görgetni, hanem lapozni kell. 6. Nem, nincsenek kommentek a könyvben, tudod ez ilyen old school shit. 7. Olvass és próbáld értelmezni. 8. Tedd le a tabletet, baszki! 9. Folytasd a tanulást, tudom, hogy nem káros, de legalább csinálhatsz vele selfie-t. 10. Jó hagyjuk… azért megpróbáltam.

fiú lány barátság – Van, de a szex mindig elrontja.

egy fiú barát akkor is barát ha beteszi? – Lásd egyel fentebb.

tökönrúgás – na itt támadt szimpatikus fájdalmam.

unalom ellen tippek – Lásd egyel fentebb.

pónis zenék – Ezt ugye nem gondoltad komolyan?

merj nemet mondaniNem merek.

vicces eljegyzési beszéd – Lássuk csak, legyen egy klasszikus, érzelmekkel teli:

Itt állok előtted, szerelmesen,
Kívánom, hogy légy enyém, Kedvesem,
Ígérek neked fűt meg fát,
Csak add már végre oda a pi…pád.

Ennyi lett volna az év végi rövid móka poszt. Boldog Új Évet Mindenkinek és soksok goldot jövőre!


Még jelentkezem…

Címkék: , ,