Hotfix Season + gold guide update

Ismét olyan változásokat terveznek bevezetni, amiről érdemes hírt adni.
A fejlesztőkkel készült egyik korábbi interjúból már tudhatjuk, hogy szerintük is gyengére sikerült az Alchemy, ezért kicsit fel fogják turbózni. Azt még nem árulták el, hogy hogyan – bár én reménykedem a Potion of Luck WoD-os változatában.



A valamikor a jövőben bevezetni készült változások az Alchemy és Jewelcrafting szakmákat érintik és inkább logikai átalakítások.

A változások még nem léptek életbe, de ha élesednek, akkor elmondhatjuk, hogy az Alchemy több virágot fog felhasználni, míg a Jewelcrafting kevesebbet.

Növelték a Savage Blood drop esélyét a Barn work ordereknél. Ez pedig ahhoz fog vezetni, hogy lassacskán csökkenni fog a Savage Blood ára. Egyre gyakrabban fognak betenni AH-ba felesleget, ami az árak csökkenéséhez vezet majd.

Fenti változások és a korábbi hotfixek azt eredményezik, hogy a Book of Gold Warlords Edition könyv néhány helyen pontatlanná vált, egyes tanácsok pedig már nem működnek (Például a kincses térképek, amiről írtam is Facebookon). A könyvet frissíteni fogom, amint lecseng ez a nagy hotfix hullám és már nem naponta alakítgatnak a szakmákon, játékon és Garrisonon. A frissítést – amint elkészül - a Book of Gold frissítéséhez hasonlóan ingyenesen megkapjátok.

Megjegyzésként megemlíteném, hogy több frissítés is készülni fog a könyvhöz, időről időre új tippekkel fog bővülni és igyekszem rendszeresen is naprakészen tartani. A 6.1-es patch megjelenéséig ezeket a frissítéseket minden vásárló meg fogja kapni ingyen.

Kis türelmet kérek tehát. Hogy mikor készül el, az csak a Blizzardtól függ és attól, hogy mikorra normalizálják a dolgokat. Amíg így naponta-kétnaponta jönnek a változások nincs értelme belekezdeni.
Kövessétek a Gold Hungary blogot Facebookon, ott minden fontos változásról azonnal hírt adok.



Még jelentkezem…