Transmogrification item farm 2.

Égek a láztól, hogy írhassak újra. Sajnos szó szerint. :(
De régen volt poszt és nincs olyan, hogy jó kis ötlet nélkül maradjatok a hétvégére.
Ma a készülő Transmog összefoglaló poszt kiegészítéseként ismét segítséget kaphatsz a transmog cuccokkal való kereskedés beindításához.



A Transmogrification item farm posztban olvasható tippeket most egy új ötlettel egészítem ki. A módszerhez szükség lesz egy rare mob jelző addonra, én a SilverDragont használom.
Akik rare mob farmolásra tippelnek, nyertek egy egész éves beutalót a fejsimogató klinikára, akár hiszitek, akár nem: rare mobokat fogunk farmolni!
De nem is akárhogy! Dupla hatásfokkal!


A célterület - Blasted Lands - több okból is ajánlott transmog itemek farmolására. Egyrészt rengeteg rare mob található viszonylag kis területen, másrészt könnyen oda lehet jutni (fővárosból portállal), harmadrészt minden ott megölt mobból quest itemet lootolhatunk, melyeket zöld/kék itemekre válthatunk be ennél az NPC-nél. Magyarul bármelyik mobon megláthatjuk a sok száz aranyas cédulát, de időtakarékosságból koncentráljatok inkább a rare mobokra. A rare mobok ugyanis a szokásos zöld item mellett garantáltan dobnak 1-1 ilyen quest itemet. Tehát minimum két loot/rare mob. Az alábbi térképen jól látható, hogy a terület tényleg hemzseg a rare spawnoktól.



                                   Forrás: http://www.cataclysmfarming.net/blasted-lands-rare-farming/

A lootolni kívánt itemek pedig a Imperfect Draenethyst Fragment és a Flawless Draenethyst Sphere. Mivel transmog zöldekre vadászunk, ezért az első verziónak szurkoljunk, a Flawless - kék mivolta miatt - főként kék itemekre váltható be. A legnagyobb fogás eddig egy valamilyen kék cucc és egy Taran Icebreaker volt egy ládikából.

Ajánlatos egy karaktert ehhez a tevékenységhez dedikálni, azaz egy karaktert oda költöztetni és pár óránként körberepülni a területet. Tervezzétek meg az útvonalat és az út végén a kezdőpontban logoljatok ki.

Ezt a módszert a korábbi chest farmolós ötlettel vegyítve, igen hamar szert tehetünk egy viszonylag nagy készletre transmog cuccokból, amivel lefedhetjük a piac egy részét.

Akik nem szeretik az addonokat, használhatják a következő makrót is:

/tar Akubar
/tar Teremus
/tar Spiteflayer
/tar Ravage
/tar Narixxus
/tar Mordak
/tar Mojo
/tar Magronos
/tar Grunter
/tar Dreadscorn
/tar Deatheye
/tar Cassia
/tar Blackleaf


Jelentem az interjúsorozat jól halad, 3 ismertebb személy is úgy döntött, hogy elárulja titkait Nekünk, csupán zaklatni kellett őket kicsit (ha már annyira hirdetik, hogy a community az életük) és/vagy teljesen új kérdéseket kitalálni, hogy egy-egy ember hozzá méltónak találja az interjút. Hát van ilyen is a nagyvilágban. Érdekes válaszokat kaptam. Akik pedig egy "húzz anyádba"-ra se méltattak, azoknak köszönöm, kevesebbet kell írni.


Kövessetek Facebookon (Gold Hungary) és Twitteren (@GoldHungary), hogy azonnal hírt kapjatok új posztokról, ötletekről.




Még jelentkezem...

Címkék: , ,