Diablo 3 gold - What's your plan?

Ahogy közeledik a jeles nap, egyre többen gondolkozhattok el azon, hogy miként fogtok meggazdagodni Diablo világában. Néhányan már biztosan kész tervvel vágnak neki a játék első napjainak. Néhányan viszont csak a játék megjelenése után jönnek rá arra, hogy nem lesz olcsó az élet Sanctuary világában. Elég ha csak a shared stash költségeire, vagy a craftolás/javítás költségeire gondolunk, de meg kell majd vennünk a különböző elixireket és potionokat, melyek segítsége nélkül tuti sokkal nehezebb (ha nem lehetetlen eleinte) lesz Hell fokozat vége; és persze a szuperbinapetáris megamegdöglesztő nehézségűnek ígért Inferno fokozat sem zebracsíkos pintyőkékkel fog várni minket.


Kicsit nem árt, ha előre eltervezzük, hogy miből fogunk pénzt keresni. Legalább vázlatosan.

Több lehetőséged lesz pénzt csinálni Diablo 3-ban.
Koncentrálhatsz egy artisan felhúzására, hogy az elsők közt légy, akik a legjobb craftolt cuccokat árulják:

•    Választhatod a Kovácsot, hogy fegyverekkel és vértekkel lásd el a játékosokat.
•    Húzhatod az Ékszerészt, hogy a gemeket kombinálva és eladva szerezz pénzt. Ehhez egy kis segítséget találsz egy korábbi posztban, ahol egy azóta is frissülő Diablo 3 Gem Calculatort mutatok be.

Az online játékok másik bevett szokása (a craftoláson kívül) a farmolás. Mindig lesznek jó monotonitástűréssel megáldott játékosok, akik – akármilyen hihetetlen – szeretnek farmolni. Számukra (is) ajánlott stratégia lehet

•    Magic Find Set kialakítása után a Championokat és Resplendent Chesteket farmolsz,
•    Gold Find Set kialakítása után a dungeonokat tisztogatsz a kidobott aranyat gyűjtögeve.

A két stratégia alkalmazható lesz később is. Bár a low lvl itemek és anyagok iránti kereslet mindig számottevő lesz, de rövid idő múlva az end contentből származó tárgyak lesznek a legkeresettebbek.

Nagy vízválasztó lesz egyik nehézségi fokozattal végezve, az új fokozatban való kezdés (a gearkülönbségből fakadó nehezebb haladás). Erről nyilatkoztak is a fejlesztők: Szükség lesz Hell farmolására, hogy Inferno fokozaton életben maradjunk.
A magasabb szinten való farmolás tehát gyakori tevékenység lesz, a fokozatok közötti átfedő (haladást megkönnyítő) itemeket keresni fogják. Heh… szinte mindenki.


Éppen ezért jó terv lehet

•    Powerlevelingezni egy farmolós karaktert, farmolós geart gyűjteni neki, és Hellt/Inferno-t farmolni itemekért és goldért.

A játékosok egy kis százaléka pedig csak az Aukciós Házakra fog koncentrálni. Ők lesznek azok az emberek, akik csak pihenésként, kiégés ellen játszanak majd magával a játékkal. Idejük nagy részét azzal fogják eltölteni, hogy

•    Gold eladással foglalkozzanak.
•    Visszaforgatható itemek felkutatására koncentráljanak.


Noha nem tértem ki a ketegóriák részletezésére ez alkalommal, de a Diablo 3 gazdaságában részt vevő játékosok mindegyike a fenti stratégiákat fogják alkalmazni ilyen vagy olyan módon, esetleg változtatásokkal.

Te hogy fogod megkeresni a napi betevőt?


Még jelentkezem…


Címkék: , ,