GH havi toplista: március

Lassan van olyan idős a blog, hogy elkezdjen hagyományokat teremteni magának, mintha jelentős valami lenne. Az egyik ilyen hagyomány, amit szeretnék elindítani, egy összefoglaló poszt az előző hó legnépszerűbb bejegyzéseiről. Külön címkét is szánok az összefoglaló posztoknak, mely a toplista nevet fogja viselni - megkönnyítendő a kevés idővel rendelkező, de infóra vágyók dolgát. Havi szinten még egyszer megemlítem majd a legnépszerűbb, az általatok legtöbbet látogatott posztokat.

Március hónap igen termékeny volt. Rengetegen érdeklődtetek a blog cikkei iránt és ezt nagyon köszönöm Nektek. Köszönöm a biztató emaileket és remélem sikerült megfelelő válaszokat kapnotok az ott feltett kérdéseitekre is.


Lássuk melyek is voltak a számotokra legérdekesebb bejegyzések.
Első helyen az egyik legaktuálisabb téma, a jelenlegi WoW kiegészítőtől való búcsúzás felvezetője - a Cataclysm zárás - első gondolatok című poszt - végzett. A posztban megismerhettétek egy kiegészítő végével járó változásokat és előzetes tanácsokat olvashattatok, hogy miből érdemes beraktározni, és mire érdemes majd figyelni.

Második helyen landolt a Diablo 3 béta 14. patch elemzése goblin szemmel. A március elején írt bejegyzésben megtudhattátok például, hogy már nem fogja megérni a vendor itemeket salvage-olni. Ide tessék klikkolni a memóriafrissítésért: Diablo 3 patch 14 számunkra fontos részletei.
   
Harmadik helyen végzett egy alig pár kattintással lemaradó, szintén D3 témában írt bejegyzés. A bétában töltött rövidke idő alatt is sikerült rájönni egy érdekes farmolási módszerre. Reméljük Hell és Inferno fokozaton is hasonlóan kifizetődő lesz. Két óra a Diablo 3 bétában. Köszönet a legszépebb legsármosabb legmittudoménmibb kollégának, Hamunak, amiért megengedte, hogy garázdálkodjak az accountjával.
   
A negyedik helyet a Scroll of Resurrection goblin szemmel című poszt érdemelte ki, ahol a még mindig élő akcióban rejlő lehetőségeket latolgatom. Pici update: Mire megépítettem ezt a bejegyzést és elláttam linkekkel, a közönségdíjas poszt felkerült a 4. helyre (két helyet is előre ugorva ezzel), na nem baj, majd azt mondjuk párás volt a szemüveg. Meg amúgy is már április van.
   
Ötödik helyen végzett - bár csak 4 napja került ki a blogra ez a bejegyzés - a Mists of Pandaria béta élmények #2 című poszt, melyben a hasznos, apró információk mellett képes beszámolót is találhattok lootokról, XP-ről és egyéb okosságokról.

A blog e havi közönségdíjas bejegyzése a töretlen népszerűségnek örvendő Goldszerzés 101 - nem csak Wow goblinoknak címet viselő poszt. A január 26-án íródott bejegyzés még mindig rengeteg érdeklődőt vonz. Örülök, hogy sikerült értékes információkat megosztanom veletek.

Köszi szépen a látogatásokért, sokat jelent tényleg.
Ez a google nevű csávó nagyon fanatikus olvasó lehet mert állandóan olvassa a blogot.

Szintén pacsi a devil.tauri-s látogatóknak és Omnislash klán tagjainak. Sajnos nem tudtam helyben megköszönni Nektek, hogy elhelyeztetek egy-egy hivatkozást a fórumaitokon, de ezt pótolom most. Köszi Nektek is.

Hajrá hajrá Április... jön a tavasz..





Még jelentkezem...

Címkék: , , ,